facebook pixel
La Granada (Barcelona), agost 2022

Administrador/a de Sistemes

Descripció

May XTA be with you!
 
No et preocupis… som més bons que Darth Vader, però és que has de saber que a XTA tenim una nova oportunitat pel departament tècnic!

Si ets administrador/a de sistemes saps portar el timó dels sistemes operatius Windows, Linux i Android, no et tornes boig o boja amb el tiqueting a través d’eines com GLPI o Jira i tens un aire enrotllat i enfocat a donar una bona atenció al client intern – tant als nouvinguts/des com als que ja hi formen part, preparant els equips, bolcant tots els esforços per a donar solució a les incidències del dia a dia i gestionant l’estoc del que serà el teu imperi informàtic – podràs ser el/la proper/a jedi de la informàtica a XTA.
 
A més volem saber si els teus somnis estan creats amb VMware, si no pots viure sense Google Workspace, i si gestiones els contenidors de Docker amb la mateixa facilitat que respires. I és que t’encarregaràs del desplegament, configuració, manteniment i supervisió de màquines virtuals i servidors.

I qui és XTA? Doncs un equip jove i bonrotllero que proporciona serveis com a operador propi de fibra òptica, Internet, telefonia mòbil i fixa, televisió digital, a més d’estar innovant en el món de l’IoT.
 
Com serà la teva experiència laboral si vens a XTA? Tindràs un horari de dilluns a divendres de 9h a 18h amb una hora per a dinar (en aquesta hora pots fer servir la sala de jocs o la descans per a fer una mini becaina). T’oferim un salari acord a les teves capacitats d’entre 20K i 27K, però això serà l’inici, ja que ens preocupem per a que puguis seguir creixent en tots els aspectes fins a arribar a ser un Mestre Jedi dels sistemes a XTA!

Departament

Departament Tècnic

Jornada

Jornada completa

Requisits mínims

• Català i castellà bilingüe.
• És recomanable tenir carnet de conduir i vehicle propi per arribar a les instal·lacions.
• Formació superior en sistemes microinformàtics, administració de sistemes informàtics, o similar.

Formació

Coneixements i aptituds

Ens encantarà que tinguis una clara orientació al client intern, que valoris el tracte amb l’equip. Que tinguis bona capacitat d’organització en el teu dia a dia, i amb capacitat de d’autogestionar el temps.
A nivell laboral, ens agradaria que comptis amb mínim 3 anys d’experiència en un departament de sistemes realitzant tasques relacionades amb la microinformàtica – instal·lació, configuració i reparació d’equips, entre altres tasques relacionades -, així com amb sistemes – màquines virtuals, servidors, directori actiu, entre altres -.

Les tecnologies principals amb les que treballaràs en aquesta posició són:
GLPI – Windows – Linux – Android – Vmware – Windows Server 2016 – Google Workspace – Linux Server – Apache – Nginx – Docker – Active Directory – Scripting

Si el que has llegit fins aquí crida la teva atenció i creus que podries ser el/la nou/va membre de l’equip, deixa’ns el teu CV i aviat contactarem amb tu!

Envia el teu currículum vitae

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, no t’ho pensis dues vegades i omple el següent formulari.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • Accepted file types: pdf, Max. file size: 1 MB.