Arribem a Vilafranca oferint un servei de fibra òptica proper i de qualitat a més de 15.000 llars.

L’arribada a Vilafranca, consolida un projecte nascut al Penedès i que actualment ens permet donar servei a pràcticament tota la comarca, alhora que fa créixer el seu teixit empresarial. També reafirmem el nostre compromís per a unes telecomunicacions de proximitat.

Els nostres equips hem dut a terme un desplegament de més de 76.000 metres de cablejat de fibra òptica que permeten donar servei a les més de 15.000 llars de la capital del Penedès. Ens fa molta il·lusió poder oferir a les vilafranquines i vilafranquins una alternativa propera i que aposta pel territori, i és que som a prop de la gent, amb una botiga a l’Avinguda Tarragona, 18, apostem per l’esport i pel Casal, també per la cultura i tradició amb la Festa Major així com altres projectes de l’entorn.

Deguda la importància de la fita, creiem important també la nostra participació en les Fires de Maig d’enguany i així ha estat, hem portat un espai de coneixement i debat, acollint quatre xerrades que han realçat la nostra implicació amb el territori. Aquestes intervencions, que han tingut una bona acollida, han tractat temes d’interès per a la comunitat local com ara la recerca que es fa desde l’Institut d’Estudis Penedesencs, el desenvolupament aeroespacial Cansat amb l’equip del Montagut, la importància de la formació i la inserció a través del programa Històries de Vida i l’ús ètic de les pantalles entre els adolescents amb la psicòloga Anna Romeu.

 

Durant les fires vam rebre més de 300 persones que volien saber més d’XTA i és que cada cop són més! Però i ara, què has de fer si vols començar a gaudir d’un servei proper i de qualitat? Doncs molt fàcil, el primer pas és trucar-nos al 93 897 52 00 o bé visitar la botiga a l’Avinguda Tarragona, 18. Comprovarem la cobertura perquè la puguis començar a gaudir.

Gràcies a qui ho feu possible, Endavant!