XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, el teu proveïdor de Telefonia mòbil, Internet per fibra òptica i radiofreqüència


XTA EL NOU PARTNER TECNOLÒGIC DEL CE NOIA FREIXENET

 

Ser soci/sòcia del CE Noia Freixenet té premi. Contracta els serveis de fibra òptica d’XTA i emporta’t 1 mes i un Google TV GRATIS! 

Com fer-ho?

1. Doncs molt fàcil! Per començar posa’t en contacte amb nosaltres i consulta la cobertura, pots trucar-nos al nostre telèfon 938 975 200, visitar-nos al Carrer Pedraforca número 8 al polígon de la Teuleria de la Granada o enviar-nos un formulari mitjançant l’apartat de contacte d’aquesta mateixa pàgina web.

2. Quan hagis comprovat que podem donar-te servei, facilita’ns el codi promocional que t’ha donat el club.

3. Un cop tinguis els serveis actius podràs gaudir d’una mensualitat gratuïta i d’un Google TV gratis*!

4. Comparteix el codi amb els teus amics i familiars perquè ells també es puguin beneficiar de la promoció.

JUGUEM A CASA!

* La gratuïtat només s’aplica als serveis de fibra òptica. La promoció s’inicia el primer dia del mes següent. Promoció no acumulable. En cas de ser titular de dues o més connexions de fibra òptica amb tarifes diferents, el descompte s’aplicarà a la tarifa més alta. Promoció no aplicable a contractes professionals. Promoció no aplicable després de la instal·lació dels serveis. Descompte no acumulable a altres promocions. Vàlida fins al 31/07/2022.