Telefonia
mòbil
del Penedès
al món

Promo estiu: Més GB per 1€*

ULL DE LLEBRE – 10GB

11,75€

mensual
IVA inclòs

10 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES A FIXOS I MÒBILS ESTATALS

I per
1€ més

14 GB

PARELLADA – 16GB

15,75€

mensual
IVA inclòs

16 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES A FIXOS I MÒBILS ESTATALS

I per
1€ més

46 GB

XAREL·LO – 25GB

19,75€

mensual
IVA inclòs

25 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES A FIXOS I MÒBILS ESTATALS

I per
1€ més

85 GB

*Promoció per contractacions fetes fins el 30 de setembre. Un cop contractada, l’ampliació de GB pot mantenir-se per sempre.

Els preus inclouen el 21% d’IVA, excepte que s’indiqui el contrari. El formulari de comanda mostra l’IVA aplicable als productes seleccionats. Els minuts de veu inclosos a totes les tarifes són a mòbils i fixos de tot l’Estat espanyol i ja inclouen l’establiment de trucada. Tarifes en promoció: consumits els minuts inclosos a la tarifa de l’establiment de trucada, costarà 20 cèntims/u i 5 cèntims/minut, 12 cèntims/SMS i 61 cèntims/SMS internacionals. Les trucades il·limitades Ull de llebre i Parellada inclouen fins a 3.000 minuts en trucades estatals a fixos i mòbils amb un màxim de 150 números diferents. La tarifa Xarel·lo inclou 6.000 minuts amb un màxim de 150 números diferents. Les tarifes de dades permeten navegar amb connexions GPRS, 3G, HSDPA i 4G. Un cop exhaurides les dades, baixa la velocitat a 16 Kbps. Amb un màxim de fins a 1 Gb més de la tarifa contractada, un cop exhaurides aquestes es talla el servei de dades i es restableix el dia 1 de cada mes. La cobertura que ofereix XTA és a través de la xarxa Movistar. No hi ha cap tipus de permanència. Passats els minuts contractats, es facturarà segons la tarifa vigent a la Web, no inclou trucades a números especials ni fora de l’estat.

TARIFES “MINI”

Encara més flexibilitat!

Tu esculls el que necessites

50 minuts + 5 GB

300 minuts + 3 GB

Minuts il·limitats + 0 GB

Quant et costarà?

 

8,75€

PREU/MES

TARIFA 5 GB

12,00€

mensual
IVA inclòs

5 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES
(fixos i mòbils estatals)

50% DE DESCOMPTE
a partir de la segona línia

TARIFA 12 GB

16,00€

mensual
IVA inclòs

12 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES
(fixos i mòbils estatals)

50% DE DESCOMPTE
a partir de la segona línia

TARIFA 30 GB

22,00€

mensual
IVA inclòs

30 GB DE DADES

TRUCADES IL·LIMITADES
(fixos i mòbils estatals)

50% DE DESCOMPTE
a partir de la segona línia

Ofertes vàlides per clients amb cobertura d’Orange. Preus IVA inclòs. La línia principal serà sempre la de major import. Els minuts de veu inclosos a totes les tarifes són a mòbils i fixos de tot l’Estat espanyol i en roaming de tot l’EEE.

Tarifes il·limitades: inclouen fins a 6.000 minuts/línia/mes i 5, 12 o 30GB de dades 4G en territori nacional i a l’EEE. No s’inclouen trucades a numeracions especials. Consumits els minuts inclosos a la tarifa de l’establiment de trucada, costarà 0,20 cèntims/u i 5 cèntims/ minut, 12 cèntims/SMS i 61 cèntims/SMS internacionals. Un cop exhaurides les dades, baixa la velocitat a 16Kbps. Les dades es restableixen el dia 1 de cada mes. No hi ha cap tipus de permanència.

Tarifa il·limitada 12GB: a més, inclou 300 minuts/línia/mes a destins internacionals fixes i mòbils de la zona Europa Plus. Trucades en roaming a 0€ desde EEUU, Suïssa i Xina amb destí l’EEE, EEUU, Suïssa i Xina amb un límit de 300 min/línia/mes i 300MB de navegació a EEUU, Suïssa i Xina.

Tarifa il·limitada 30GB: a més, inclou 1.000 minuts/línia/mes a destins internacionals fixes i mòbils de la zona Europa Plus. Trucades en roaming a 0€ desde EEUU, Suïssa i Xina amb destí l’EEE, EEUU, Suïssa i Xina amb un límit de 1.000 min/línia/mes i 1GB de navegació a EEUU, Suïssa i Xina.

Països inclosos a l’Espai Econòmic Europeu (EEE): Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, Dinamarca, Estònia, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia (incloses les Illes Aland), França (inclosa Martinica, Guadalupe, Sant Martí, Guaiana Francesa, Reunió i Mayotte), Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal (inclosa Madeira i Açores), Regne Unit (inclosa Gibraltar), República Txeca, Romania i Suècia.

Zona Europa Plus: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Guadalupe, Guaiana Francesa, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Madeira, Malta, Martinica, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Illa Reunió, Romania, San Marino, Suècia, Suïssa, Ciutat del Vaticà, República Txeca, Estats Units i Xina.