Serveis  per a empreses

Serveis
per a empreses

Actualitza les telecomunicacions de la teva empresa. Optimitza la xarxa amb nostres serveis!

Serveis professionals XTA

Serveis de xarxa i telecomunicacions per a la teva empresa. Millora-ho amb Serveis Professionals d'Internet XTA i les nostres solucions de telefonia IP i mòbil.

T'oferim un ampli ventall d'opcions per poder optimitzar els recursos i complementar les comunicacions de la teva empresa.

Manteniment i gestió de xarxes

Som un equip especialitzat en xarxes de telecomunicacions que permet fer el manteniment i gestió de qualsevol xarxa informàtica.

Centraleta telefònica

Disposem de la possibilitat de crear i gestionar una centraleta al núvol de la telefonia de l’empresa. Admet personalització de configuració de locucions, gravacions, grups de trucades...

Connexió IP Fixa

Podem oferir tantes IP fixes com et calgui. Som membres del RIPE (Regional Internet Registry) i ens permet gestionar directament tant IPv4 com IPv6.

Suport SLA

Tenim diferents nivells d’SLA depenent de les necessitats concretes de cada empresa i sector.

Connexions de backup

Gestionem connexions alternatives. Fem configuracions a mida per no perdre en cap moment la connexió de xarxa. Treballem amb mitjans aeris i terrestres.

Assessorament per experts de les telecomunicacions

Connexió VPN

Xarxes virtuals entre dos o més punts. Securitzem el trànsit de dades entre equips / seus amb un túnel de seguretat.

Fibra Fosca

És una fibra amb la qual no entreguem servei, només entreguem la fibra física. Ideal per interconnectar dues o més seus d'empresa.

Web Fax

Conversió de fax a mail. Es substitueix l'entorn habitual del fax per un entorn web. S'envien i es reben des d'un correu electrònic.

Hotspot / portal captiu

Configurem i gestionem portals captius adaptats a les necessitats i requeriments del client. Experts en hotels, càmpings, esdeveniments.

Punts d’accés wifi

Dissenyem i instal·lem els equip de distribució de wifi garantint la màxima cobertura adequada per a cada sector. Experts en sector turístic, logística i esdeveniments.

Assessorament per experts de les telecomunicacions

Sabem que cada empresa necessita diferents serveis segons l'ús que faci de les tecnologies.

Sabem escoltar i busquem les solucions més adequades per al funcionament òptim de cada empresa.