Truca’ns al 93 897 52 00

MÒBIL 20GB

0€mes *

  • Mòbil 20 GB i trucades il·limitades
  • Triple cobertura
  • Gratis 1 any, després et quedes per només 12€/mes

Vull Més Informació

VINE A LA NOSTRA BOTIGA I EMPORTA’T LA LÍNIA MÒBIL

Sense sortejos!

Gaudeix de la nostra triple cobertura amb trucades il·limitades!

Un cop acabats els 12 mesos, el preu de la tarifa serà de 12€/mes. I si decideixes contractar Internet amb nosaltres, gaudiràs d’un descompte de 5€ per la teva línia mòbil.

Promoció vàlida fins al 31/03/24, només aplicable a noves numeracions i portabilitats. La gratuïtat de la línia està condicionada a què el titular faci la contractació a la botiga d’XTA Valls, té una vigència de 12 mesos i està limitada a una sola línia per titular. Un cop passats aquests 12 mesos el preu per la tarifa serà de 12€/mes (IVA inclòs).

Navegació compatible 4G en totes les modalitats de dades. Baixada a 128Kb fins a final de mes. Bono veu il·limitat subjecte a només un ús raonable. Si s’infringeixen normes d’ús raonable de veu (connexió de mòbil a SIMBOX, centraletes, etc.) s’aplicarà el preu de tarifa: Establiment de trucada 0,18€, més 0,10€/minut.SMS nacional: 0,30€ (IVA inclòs) / SMS internacional (països fora de la UE) a 0,73€ (IVA inclòs) / SMS Roaming a 1,21€ (IVA inclòs). No inclou trucades a números especials, ni fora de l’estat. Prohibit el seu ús en mòdem, router o dispositius de concentració de tràfic.

QUÈ VOL DIR SER D’XTA?

Valors
diferencials

  • Servei proper i de qualitat

  • Sense permanències.

  • Triple cobertura mòbil

  • T’assessorem sobre el servei que realment necessites.

Contacta amb nosaltres:

Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Formulari landing servei

Formularis per a landings de serveis