Tal com portem fent els últims anys, no volem deixar escapar l’oportunitat de compartir amb vosaltres algunes xifres del passat 2022.

Durant l’any passat hem continuat creixent, hem donat la benvinguda a més membres dins l’equip i cada vegada sou més les persones que confieu en els nostres serveis. Això ens permet marcar-nos nous reptes i propòsits pel 2023.
I és que XTA no parem! Sempre en constant canvi, cercant noves i millors maneres per oferir un servei de telecomunicacions de qualitat i la millor atenció que ja ens caracteritza, posant el focus en noves destinacions municipis i expandint cada cop més els límits de la fibra de proximitat. Concretament, el passat 2022 la nostra fibra ha arribat a les següents poblacions:

– Altafulla
– Can Rossell de la Serra (Torrelavit)
– Coma-ruga
– Cornudella i Lletger (Sant Jaume dels Domenys)
– Creixell
– Cunit (part Costa)
– El nou Vendrell (el Vendrell)
– La Font d’en Tallo i Masarbonès (Masllorenç)
– Roda de Berà
– Santa Margarida i Els Monjos
– Torredembarra
– Vilafranca del Penedès

El total de metres desplegats és de 324.000 (324 km)

Ha sigut l’any en el qual hem superat els 14.000 usuaris i usuàries!

El nostre equip, sempre a la vostra disposició les 24 hores, ha atès un total de 39.311 trucades. A més a més, per millorar aquesta atenció personalitzada hem inaugurat un total de 3 noves botigues, aquestes es troben a Sant Sadurní d’Anoia, a Roda de Berà i la més recent, a Vilafranca del Penedès! Estarem encantadíssims de donar-vos la benvinguda!

Símbol del nostre creixement i la nostra intenció d’oferir-vos el millor servei i atenció ho és també el nostre equip, actualment compost per un total de 72 membres!

I és que XTA no parem! Sempre en constant canvi però mai perdent el nostre focus i raó de ser. Oferir-vos les telecomunicacions que us mereixeu.