Aquest maig hem acabat l’estesa de Fibra Òptica als nuclis de Casablanca i Ca l’Avi (Subirats), Cal Sisplau (Sant Martí Sarroca), Can Cruset (Torrelles de Foix), Cal Jané, Les Parellades i Les Tarumbes (El Pla del Penedès). Tots els nuclis sumen més de 300 llars que poden gaudir d’Internet d’alta velocitat i s’afegeixen a la vintena de poblacions i nuclis del Penedès amb fibra XTA.

A causa dels efectes de l’estat d’alarma, en aquesta ocasió no es faran presentacions dels serveis d’XTA a les diferents poblacions. Ara bé, ja estan obertes les contractacions i es poden esvair tots els dubtes a la web o bé trucant a 938 975 200

Per altra banda, s’han aixecat les restriccions per poder fer portabilitats de números fixos i mòbils. Per tant, els usuaris d’altres companyies ja poden sol·licitar els canvis.

Els serveis d’XTA de Fibra Òptica es poden combinar amb telefonia fixa i mòbil, amb packs específics per famílies. Al configurador de la web es poden fer totes les combinacions amb simulacions de costos mensuals. Accedeix al configurador de serveis aquí.