El passat 1 i 2 d’agost va tenir lloc al centre de Valls el Firagost, la fira multisectorial de referència de tot l’Alt Camp i XTA hi hem sigut presents. Sí sí, XTA ja som presents a l’Alt Camp!!! I és que fa uns mesos vam anunciar que XTA seguirà creixent durant aquest 2023, i per fi podem comunicar que l’operadora de proximitat ja dona servei a l’Alt Camp, començant per Valls

Amb un estand vistós i l’entusiasme del nostre equip vam establir una connexió immediata amb els assistents a la fira, que es van presentar curiosos a què oferia aquesta companyia de telecomunicacions que fins aleshores els hi era desconeguda.  Allà els nostres professionals van oferir una atenció personalitzada escoltant les necessitats i inquietuds dels assistents per tal d’oferir les millors solucions de connectivitat tant a particulars com a empreses

A més a més, vam oferir entreteniment i regals assegurats pels més petits i també pels que no ho eren tant, ja que vam portar la Ruleta d’XTA plena de regals.  I com no podria faltar, un gran premi a sortejar, un patinet elèctric i 1 any de Fibra Òptica gratis! 

Entre els assistents va sorprendre gratament el fet que XTA hagi estès la seva pròpia xarxa de fibra òptica per la vila de Valls i que obrim un nou punt d’atenció al Passeig de l’estació, 31. A més a més, l’operadora del Penedès ofereix serveis de telefonia mòbil i fixa per completar el pack de connectivitat. 

La presència de part de l’equip d’atenció al client i comercial a la fira va ressaltar el vincle especial que l’empresa té amb la població, i que ens permet construir una relació de confiança amb els nostres futurs clients de tot l’Alt Camp. 

Volem agrair a la cambra de comerç de Valls i a tot l’equip d’XTA i col·laboradors que van fer possible que el nostre primer firagost hagi sigut un èxit. 

Podeu seguir l’actualitat sobre les noves poblacions on podem donar servei noves botigues a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.

Endavant!