Estem d’acord que el 2020 es tracta d’un any que totes i tots recordarem.

Un any en el qual malgrat les adversitats, des d’XTA ens hem exigit profundament mostrar-nos com una empresa competent com cap altre per tal d’unir, més que mai, a les persones durant moments on el distanciament social ha passat a ser un dels protagonistes de l’any. 

Per fer possible el nostre propòsit no vam dubtar en cap moment de dur a terme tot el necessari per, mentre adaptàvem tota l’empresa per tal de garantir les mesures de seguretat necessàries, inclòs el teletreball de gran part de la plantilla, alhora se seguia garantint l’excel·lència dels nostres serveis i es continuava amb la planificació prevista pel 2020. A banda que els nostres instal·ladors i l’equip de Planta externa, no va parar motors, per tal de fer arribar l’ample de banda a zones que es necessitava per afrontar aquesta nova situació.

 Durant un inesperat i llarg confinament, moltíssima gent ha decidit confiar en els nostres serveis per dur a terme teletreball, suposant això, un important increment del trànsit de dades en els nostres servidors que va augmentar fins a més d’un 40%! Ràpidament, vam dur a terme les millores corresponents perquè el cabal de la nostra infraestructura s’ampliés, amb la finalitat que les nostres clientes i clients no percebessin cap pèrdua de la qualitat de la connexió. A més a més encara seguim ampliant la capacitat de les nostres xarxes! De cara al març de 2021 es calcula que augmentarà fins a 10 vegades més respecte el març del 2020. 

També s’ha millorat el servei de la xarxa per tal d’assegurar, encara més, l’estabilitat de la connexió de la nostra infraestructura. 

 Sensibles amb un sector vulnerable durant la pandèmia, XTA vam voler aportar el nostre granet de sorra perquè la gent gran de les residències tinguessin opcions per sentir-se a prop de les seves famílies i coneguts. És per això que vam fer de tot cor, un donatiu de tauletes a diverses residències del Penedès. 

A través del compromís de diversos ajuntaments, també vam tenir l’oportunitat de poder col·laborar en l’àmbit educatiu. Des d’XTA vam proporcionar connexions a través de routers 4G per a les famílies que ho necessitessin, per tal que les seves filles i fills poguessin disposar de les eines necessàries per seguir el curs escolar en línia.

 Quan a XTA diem “del Penedès al món”, ens ho prenem molt seriosament. És per això que aquest any hem dut a terme el desplegament de la nostra fibra òptica en els següents municipis:

Masllorenç
Mirador del Penedès (El Montmell)
Torrelles de Foix
Sant Jaume dels Domenys
Can Rossell de la Costa (Subirats)
Els Casots i Can Panxa (Subirats)
Grabuac i la Fanga (Font-Rubí)
Guardiola de Font-Rubí (Font-Rubí)
Urbanització Casablanca i el Rebato (Subirats)
Cases Noves (Font-Rubí)
Can Croset (Torrelles de Foix)
El Cusconar i Laverna (Torrelles de Foix)
Cal Sisplau (Sant Martí Sarroca)
Ca l’Avi i Cal Janés (Subirats)
Les Tarumbes (El Pla del Penedès)
Les Parellades (El Pla del Penedès)
Bonavista (El Pla del Penedès)
Urbanització Oasis (El Vendrell)

Urbanització Eden Park (El Vendrell)
Baronia de Mar (Bellvei)
La Carronya (Sant Jaume dels Domenys)
L’Alzinar (Font-Rubí)
Sant Pere Molanta (Olèrdola)
La Muntanyeta (El Vendrell)
Can Feixes (Cabrera d’Anoia)
Cunit (Sectors 1, 2, 3, 4, 15 i 16)
Can Coral (Torrelles de Foix)

El total de metres de fibra òptica desplegats durant aquest 2020 és de 175.550 (175,5km)

Aproximadament, durant el 2020, s’ofereix cobertura de fibra òptica a 4.442 llars.

Els nostres tècnics han realitzat més de 3000 instal·lacions a cases on hem arribat amb l’alta velocitat de la fibra òptica, en un moment que per la seva feina o pels seus estudis, era essencial tenir aquest servei.  

Gràcies a això i a la vostra confiança, aquest any hem superat als 10.000 clients!

Aquest creixement del nombre de clients ha anat de la mà d’un creixement paral·lel de la nostra empresa, durant el 2020 han sorgit múltiples oportunitats laborals. És gràcies a vosaltres que podem seguir comprometent-nos amb les nostres terres i afavorint el creixement econòmic de la zona. La plantilla d’XTA actualment ja disposa de 52 treballadores i treballadors de les nostres comarques!

En part, l’àmpliament del nombre de treballadores i treballadors de l’empresa ha permès poder estar propers a totes i tots vosaltres i escoltar-vos. Doncs el registre de trucades rebudes durant el 2020 és de 50.633, que fan una mitja de 139 trucades cada dia.

Finalment i donada la sol·licitud de moltes i molts de les nostres clientes i clients, hem aconseguit millorar el servei d’atenció al client per tal de respondre 24/7.

Ens hem mantingut ferms per tal de seguir amb un servei d’excel·lència, amable, efectiu i proper. És per això que hem dedicat molt d’esforç per garantir que durant les 24 hores de cada dia de l’any, les nostres clientes i clients segueixen tenint el tracte proper que ens caracteritza, sigui l’hora que sigui.

 Estem d’acord, el 2020 serà un any que totes i tots recordarem.

Des d’XTA sense cap mena de dubte ho farem. El recordarem, entre d’altres, com l’any que tot i les adversitats, els imprevistos i les adaptacions a una nova normalitat, sempre hi ha alternatives.