Et donem la benvinguda a la nova web de Xarxes de Telecomunicacions Alternatives. Un espai web actualitzat amb tots els nostres serveis i tarifes. També hi trobaràs totes les novetats: poblacions on despleguem la nostra fibra, xerrades de presentacions, iniciatives on participem… I també una manera fàcil de contactar amb nosaltres i saber en tot moment on som amb la nostra Oficina Mòbil.

Vols configurar la teva pròpia tarifa?

Doncs ara només cal que utilitzis el nostre ​“configurador de serveis”,​ on podràs personalitzar la tarifa al teu gust ​en dos passos.

El configurador d’XTA és ràpid i senzill

 

Primer de tot, ​escull quin és el servei que vols contractar​; hi ha múltiples opcions que s’adapten a l’import que tu decideixis.

Fibra òptica.​ Tens fins a tres opcions.

  • 50/5MB
  • 300/30MB; ideal per casa.
  • 1000/300MB; la més ràpida.

Telefonia fixa. Pots optar per la Tarifa plana 500 minuts o si ets dels que prefereixen no tenir telefonia fixa, ara tens l’opció d’escollir “sense telefonia fixa”!

Telefonia mòbil.​ Pots escollir el tipus de cobertura (Movistar o Orange) i la tarifa que millor s’adapti als teus usos i la quantitat de línies que vulguis; cadascuna amb les seves pròpies característiques. 😉

En segon lloc, només cal que ​omplis les teves dades i llestos! ​Ens posarem en contacte amb tu per acabar de completar les dades i els requeriments i ja seràs d’XTA!

Clica aquí per provar el configurador

 

configurador de serveis d'XTA