Et donem la benvinguda a la nova web de Xarxes de Telecomunicacions Alternatives. Un espai web actualitzat amb tots els nostres serveis i tarifes. També hi trobaràs totes les novetats: poblacions on despleguem la nostra fibra, xerrades de presentacions, iniciatives on participem… I també una manera fàcil de contactar amb nosaltres i saber en tot moment on som amb la nostra Oficina Mòbil.

Vols configurar la teva pròpia tarifa?

Doncs ara només cal que utilitzis el nostre ?“configurador de serveis”,? on podràs personalitzar la tarifa al teu gust ?en dos passos.

El configurador d’XTA és ràpid i senzill

 

Primer de tot, ?escull quin és el servei que vols contractar?; hi ha múltiples opcions que s’adapten a l’import que tu decideixis.

Fibra òptica.? Tens fins a tres opcions.

  • 50/5MB
  • 300/30MB; ideal per casa.
  • 1000/300MB; la més ràpida.

Telefonia fixa. Pots optar per la Tarifa plana 500 minuts o si ets dels que prefereixen no tenir telefonia fixa, ara tens l’opció d’escollir “sense telefonia fixa”!

Telefonia mòbil.? Pots escollir el tipus de cobertura (Movistar o Orange) i la tarifa que millor s’adapti als teus usos i la quantitat de línies que vulguis; cadascuna amb les seves pròpies característiques. ????

En segon lloc, només cal que ?omplis les teves dades i llestos! ?Ens posarem en contacte amb tu per acabar de completar les dades i els requeriments i ja seràs d’XTA!

Clica aquí per provar el configurador

 

configurador de serveis d'XTA