Fa poc més de 10 anys, amb la il·lusió de fer arribar la banda ampla als nuclis rurals i als polígons on els grans operadors no arribaven, va néixer XTA.  

Aquest 2023, amb el nostre 10è aniversari recent complet i gràcies a la confiança de més de 14.500 clientes i clients, hem aconseguit fer un gran pas endavant. Ha arribat el moment d’expandir el nostre projecte a tot Catalunya.

Ens alegra compartir amb vosaltres que el fons europeu Asterion Industrial Partners ha confiat en XTA per portar el nostre projecte més enllà, fer-lo créixer a àmbit nacional i convertir-lo en un referent en la qualitat d’atenció al client a Catalunya. Per a fer-ho, incorporarem altres operadors locals per construir junts un projecte sòlid que millori la connectivitat i la connexió entre les persones i les empreses. 

A XTA comptem amb una base de professionalitat, talent local i vocació pels clients que fa que assumim aquest nou repte amb força i convenciment. Per descomptat, mantenint sempre la qualitat del nostre servei i el tracte proper que ens caracteritza. 

Gràcies a totes les persones que heu confiat en nosaltres per fer-ho possible.