Juntament amb el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès encetem una col·laboració per dissenyar i portar a terme accions formatives a mida que donin resposta a les necessitats de l’empresa de cobrir llocs de treball, actualment vacants per manca de perfils professionals qualificats específics.

Així el servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, el servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona i XTA, a través del programa “Formació a mida per adaptar-se a les necessitats de les empeses” hem finançat el disseny i execució del curs Tècnic/a en telecomunicacions (instal·lació de xarxes de fibra òptica, xarxa, antenes, atenció al client, prevenció de riscos laborals,…),

INFORMACIÓ PRÀCTICA
TÈCNIC/A EN TELECOMUNICACIONS

  • El curs consta de 84 hores teòric-pràctiques que es faran a les aules de La Fassina, i 156 hores de pràctiques que es realitzaran a  XTA, en horari de matí.
  • S’iniciarà el proper 28 d’octubre i finalitzarà a finals de desembre.
  • El curs va dirigit a persones majors del 18 anys en situació d’atur laboral i inscrites als Serveis Local d’Ocupació, amb coneixements i/o experiència en l’àmbit de la lampisteria i/o de la informàtica.
  • Per més informació us podeu adreçar al servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès: Av. Catalunya, 22 – recinte La Fassina. Tel. 938 171 995 o a l’Oficina Municipal de Treball (Pl. Penedès, 4, baixos. Tel. 938 172 447).

Preinscripcions a la Fassina