Aquest 17 de juny, el CE Noia Freixenet i XTA es tornen a donar la mà per celebrar el 22è Cavastick. El Cavastick és el torneig d’hoquei base que reuneix diversos equips de tot el territori.  Aquest esdeveniment local ha agrupat a més de 500 aficionats on els més joves han pogut compartir l’entusiasme, la passió i esperit competitiu de l’esport. 

XTA, com a partner tecnològic de l’equip local, no hem perdut l’oportunitat d’estar a prop de l’afició i oferir diversió i premis segurs a través del nostre concurs de la “Ruleta d’XTA”. Amb aquest concurs tots els participants han tingut premi segur mentre gaudien dels emocionants partits que anaven succeint i l’ambient festiu que ha vestit tota la jornada. Entre els premis més desitjats hi havia 3 mesos de fibra òptica gratis, mòbils, un estic i una samarreta del CE Noia Freixenet, entre molts altres.   

Aquesta acció és només una de les moltes que hi hauran a la pròxima temporada, ja que XTA renova la col·laboració amb l’equip referent de la Capital del Cava per la temporada 23/24. Amb aquesta renovació XTA consolidem els nostres valors de desenvolupament del territori, talent local i estar sempre a prop dels nostres clients amb el millor servei possible.

I recorda que amb XTA sempre guanyes! 

Si vols saber més sobre els nostres serveis de Fibra òptica, mòbil i fix, només has de consultar la nostra pàgina web , trucar-nos al nostre telèfon 24h 93 897 52 00 o visitar-nos a qualsevol de les nostres botigues .