A XTA seguim fomentant els nostres valors de proximitat, superació i compromís amb el territori.  És per això que estem orgullosos de seguir apostant per l’esport, aquest cop col·laborant amb la 9ª Cursa i Caminada Solidària de la Granada i el 45è Cros Popular de Torredembarra

Aquestes propostes combinen els valors d’XTA proximitat, desenvolupament del territori i talent local amb l’esperit de superació que ens empeny a seguir millorant cada dia. A més a més són un reflex del servei personal, proper i de confiança que oferim als nostres clients.

Els dos esdeveniments van atreure a més de 700 atletes tant professionals com amaters, que van sobreposar-se a les altes temperatures típiques d’una tarda d’estiu per fer bandera de bons hàbits de vida i la consolidació d’una comunitat. Part dels treballadors d’XTA no fan faltar a la cita i van decidir sumar-se a la causa participant a la Caminada Solidària. 

El compromís d’XTA amb el territori va més enllà del d’una empresa de telecomunicacions més, és per això que que hem decidit apostar fort per aquests esdeveniments locals aportant el nostre petit gra de sorra, en aquest cas dissenyant i donant les samarretes per a tots els corredors i corredores i sortejant premis que inclouen experiències per gaudir del nostre entorn tant entre vinyes com a la costa daurada. 

Podeu seguir l’actualitat i l’agenda cultural i esportiva a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.